جینکوتیدی
در
مورد تقویت حافظه می توان از مواد افزایش دهنده حافظه می توان کولین (
ماده ای که به طور طبیعی در بسیاری از غذاهای چرب وجود دارد ) نام برد که
موجب افزایش حافظه می شود. مواد غذایی که دارای بیشترین مقدار کولین هستند
به ترتیب شامل : جگر گاو ، تخم مرغ ، گوشت کبابی گاو، گل کلم ، کاهو ،
بادام زمینی و روغن بادام زمینی است. مواد آنتی اکسیدان که در سبزیجات
تازه زیاد اند، موجب خون رسانی خوب به مغز می شوند و هر عاملی که خون
رسانی به مغز را دچار وقفه کند، موجب کاهش توانایی های فکری می شود. مصرف
زیاد و بیش از حد گوشت حیوانات که حاوی هموسیستئین است، موجب افت عملکرد
مغزی خصوصاً در افراد مسن می شود.
توصیه های غذایی برای افزایش حافظه
: نمک و چربی اشباع کمتری مصرف کنید .چربی امگا 3 را که در ماهی زیاد است،
بیشتر مصرف کنید. تمشک، توت فرنگی ، اسفناج وسیر بیشتر مصرف کنید، سویا را
هفته ای یکبار در برنامه اتان بگنجانید و مکمل اسید فولیک، B12، ویتامینE
برایتان مفید است.
بیشتر عالمان طب سنتی از کندر به عنوان ماده ای موثر
در افزایش هوش و تقویت حافظه نام می برند و از جمله معتقدند که اگر مادران
آن را در دوران بارداری ، مصرف کنند ، موجب افزایش هوش و توانایی یادگیری
و تقویت حافظه در فرزندان می شود .کندر می تواند دارای تاثیری مثبت بر
روند تکامل مغز و احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و
برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد.
همچنین میتوان از داروی جینکوتیدی نام برد که دراین مورد کمک کننده است .
موفق باشید
کارشناس تبیان