مواد لازم:

آرد گندم يا برنج                          250 گرم

شكر                                        نيم كيلو

روغن يا كره                               150 گرم

زعفران                                     نصف قاشق چايخوري

آب                                           شش ليوان

گلاب                                        نصف ليوان

 

طرزتهيه:

ابتدا شكر و آب را مي جوشانيم و شربت را از صافي رد مي كنيم.مانند حلوا،آرد را سرخ مي كنيم تا حدي كه فقط رنگ آن طلايي شود ولي زياد سرخ نشود.زعفران را در آب جوش حل كرده،به همراه گلاب به شربت اضافه نموده و به تدريج داخل آرد سرخ شده مي ريزيم و مرتب به هم مي زنيم تا آرد كاملا صاف شود.

كاچي را مي گذاريم آهسته بجوشد و به روغن بيفتد.غلظت كاچي بايد در حدي باشد كه به راحتي از قاشق بريزد.

                    

www.eelmi.blogfa.com