كاچي
مواد لازم:
آرد گندم يا برنج 250 گرم
شكر نيم كيلو
روغن يا كره 150 گرم
زعفران نصف قاشق چايخوري
آب شش ليوان
گلاب نصف ليوان
طرزتهيه:
ابتدا شكر و آب را مي جوشانيم و شربت را از صافي رد مي كنيم.مانند حلوا،آرد را سرخ مي كنيم تا حدي كه فقط رنگ آن طلايي شود ولي زياد سرخ نشود.زعفران را در آب جوش حل كرده،به همراه گلاب به شربت اضافه نموده و به تدريج داخل آرد سرخ شده مي ريزيم و مرتب به هم مي زنيم تا آرد كاملا صاف شود.
كاچي را مي گذاريم آهسته بجوشد و به روغن بيفتد.غلظت كاچي بايد در حدي باشد كه به راحتي از قاشق بريزد.
+ نوشته شده در یکشنبه یکم شهریور ۱۳۸۸ ساعت 11:27 توسط عرفان مرادي
|