به نام خدا

امروز برای  بهتر شناختن اسلام  لازم بود چندتا چیز خوب براتون بگم

1-اینکه ویژگی گوشتی که حلال  زبح شده با گوشتی که حرام زبح شده چه فرقی داره

اصولا  ما مسلمانان وقتی گوسفند و گاو رو سر میبریم  وبا نام خدا و طبق شرع وقت استفاده از گوشت میبینیم که خونی که در گوشت باقی مونده  بعد از داخل یخچال شدن ازش خارج میشه و نه اینکه بهتره بلکه  اگر داخل هم بمونه و تازه مصرف بشه اشکالی نداره چون اون خون بدی که باید از بدن خارج می شده از طریق شاهرگ و با استفاده از فشار جان دادن از بدن خارج شده و کافی است اما مسئله دیگه اینه که ما باید  گوشت رو هر چند تازه و لخم و حلال زبح شده رو برای مصرف باید بشوریم چون همه حیوانات در حالت جنابت از دنیا میرند و زبح می شوند و باید گوشت شسته بشه تا خون جنابت رفته و گوشت نجابتی باقی بماند و وقتی گوشت های  حلال زبح شده را می پزیم راحت تر هضم میشه و نرم میشه در غذا که این ویژگی تو گوشت های حرام زبح شده نیست و این بخاطر اینه که خون بدن حیوان  با فشار از شاهرگش خارج نشده و هنوز در اون باقی است که این باعث سفت شدن اغلب  گوشت در طول زمان پخت میشه و هر چه قدر گوشت بپزه تازه سفت تر میشه و اگه کمتر بپزه مزه خامی تو گوشت باقی می مونه

در واقع وقتی حیوان به روش  اسلام  بسمل (=زبح)میشهخون از تمام بدنش حتی از میان تمام  لابهلای گوشت هاش جمع میشه مکیده میشه و از شاهرگش خارج میشه و تفاوت گوشت ها در حلال بودن  گوشت و حرام بودن گوشت مثلا فرق بین گوشت الاغ یا اسب  با گوسفند در اینه که گوشت حیوانات دیگه به راحتی خون خودشون رو در حالت زبح به شاهرگ منتقل نمی کنند تا خارج بشه و  مورد استفاده قرار بگیره

2-یادتون باشه اگر به خارج از کشور سفر کردید حتما برای دسر غذاهاتون از ژله های حلال خریداری کنید

این در حالی است که بسیاری از  مردم از حرام بودن ژله ها خبر ندارند و استفاده می کنند

برخی ژله ها در کشور های خارجی بجای استفاده از پاستیل از چربی خوک استفاده می کنند که در اسلام حرام است

در پناهش